• kuva1
  • kuva2
  • kuva3

Ryhmäliikuta

PhysioPilates

Pilates on alun perin Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Se perustuu kehonkeskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihaksia.Pilates-menetelmä sopiiniin tavalliselle liikkujalle kuin urheilijallekin. Sen avulla on mahdollista oppia käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Pilates liikkeiden teho perustuu kuuteen periaatteeseen: tarkkuus, keskittyminen, kehon keskustankäyttö, kontrolli, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

 

Jooga

Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt monimuotoinen harjoittelumenetelmä. Alunperin jooga oli kokoelma Intian uskontojen pelastusopillisia ja maagisia menetelmiä. Nykymuotoinen jooga kehittyi 1800-luvulla fyysiseksi harjoitteluksi ja sitä harjoitetaan vailla magiuskonnollisia merkityksiä.

Joogaa voi harjoittaa pehmeänä (Yin) tai vaativana (Yang) liikuntamuotona. Joogassa keskitytään ihmisen kokonaisuuteen: kehoon, mieleen ja sieluun. Jokaisella tunnlla huomioidaan myös yksilölliset sairaudet sekä tuki- ja liikuntaelinvaivat, eli tunnit ovat myös ¨Medical Yoga¨ lähtöisiä.

 

Alustava tuntirunko Syksy 2021 (16.8.2021 alkaen):

Ma 17-18 Pilates

Ke 17.30-18.30 vaihtuva tunti #

Ke 18.45-19.45 Seasonal wellness restorative

To 18-19 Pilates

Pe 17-18 Seasonal wellness

   # Seasonal wellness barre, seasonal wellness circuit, seasonal wellness fascia, tre&balance...

 

 

Varaa aika

Voit varata paikkasi tunnille varaaheti.fi/optimalwellness

 

 

 

 

I dont believe in age. I believe in energy. Don't let age dictate what you can and cannot do.

Maksutavat: MobilePay, iZettle, Smartum
Osoite: Wanha amis
Koulutie 19, 16300 Orimattila
Puhelin: 050 5480 040
misssuomi(at)hotmail.com

facebook uusi

instagram uusi