• kuva1
  • kuva2
  • kuva3

Hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta kuuluu olennaisesti suomalaiseen terveydenhoitoon. Ongelmista ja tarpeista riippuen hierontamenetelmiä on useita. Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihaksia erilaisilla klassisen hieronnan otteilla lihasten aineenvaihdunta tehostuu ja kivut lievittyvät, ihon joustavuus paranee ja kudosten uusiutuminen tehostuu. Hierontaa voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Mobilisoivalla hieronnalla käsittely kohdistetaan niveleen tai selkänikaman ympäristökudoksiin liikkuvuuden lisäämiseksi.

Urheiluhieronta

Urheiluhierontaa käytetään urheilijoille ja miksei kilpatason kuntoilijoillekin. Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä asettaa kehon toiminnalle erityisvaatimuksia. Urheilu­hieronnan keinoin voidaan nopeuttaa palautumista harjoittelukaudella ja kilpasuorituksen jälkeen. Ennen urheilusuoritusta urheiluhierontaa voidaan käyttää lihasten aktivointiin. Urheiluhieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä vammojen syntyä lisäämällä lihasten elastisuutta.

Voice massage

Voice massage on äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien rentouttamista hieronnan avulla. Voice massage terapiassa hoidetaan ylävartalon, kaulan ja kasvojen alueen lihakset. Lihaksia rentouttamalla luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle. Voice massage terapian tavoitteena on poistaa hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä. Sitä voidaan käyttää myös tukihoitona äänihäiriöiden terapiassa.

 

I dont believe in age. I believe in energy. Don't let age dictate what you can and cannot do.

Maksutavat: MobilePay, iZettle, Smartum
Osoite: Wanha amis
Koulutie 19, 16300 Orimattila
Puhelin: 050 5480 040
misssuomi(at)hotmail.com

facebook uusi

instagram uusi