• kuva1
  • kuva2
  • kuva3

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on palauttaa asiakkaan toimintakyky, ylläpitää ja parantaa sitä. Fysioterapian ja kuntoutuksen perustana on kattava fysioterapeuttinen tutkimus. Tutkimuksen perusteella voidaan määritellä ongelma ja/tai sen aiheuttaja. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan hänen tilanteeseensa sopiva hoitojakso ja hoitomuodot.

Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, erilaiset terapian keinot sekä terapeuttinen harjoittelu. Akuuteissa tilanteissa myös akupunktiolla ja teippauksilla, voidaan rauhoittaa kipuilevaa aluetta. Fysioterapian tavoitteena on aina myös aktivoida ja ohjata asiakasta ottamaan vastuuta omasta terveydestään.

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan sekä TMD-fysioterapiaan (purentalihas-ja leukanivelen alueen toimintahäiriöt). Fysioterapiassa lähtökohtanani on asiak­kaan oman aktiviteetin tukeminen ja ohjaus virheellisten kuormitustekijöiden välttämiseksi. Käytännön hoitokeinoina alussa voivat olla erilaiset manuaaliset menetelmät, kuten mobilisaatio, pehmytkudoskäsittelyt, fasciakäsittelyt sekä akupunktio. Näillä hoitokeinoilla luodaan edellytykset asiakkaan omalle harjoittelulle, joka tasapainottaa ongelman aiheuttamaa toimintahäiriötä ja ennaltaehkäisee uusiutumista.

 

I dont believe in age. I believe in energy. Don't let age dictate what you can and cannot do.

Maksutavat: MobilePay, iZettle, Smartum
Osoite: Wanha amis
Koulutie 19, 16300 Orimattila
Puhelin: 050 5480 040
misssuomi(at)hotmail.com

facebook uusi

instagram uusi